Best Salads ijsbergsla
Samen met collega Sierd Visser produceren wij ijsbergsla onder de merknaam Best Salads. Onze ijsbergslag voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de moderne consument en is dagelijks vers leverbaar van half mei tot begin november. Wij kunnen het product op maat verpakt aanleveren, eventueel voorzien van barcodes.

Wortelen
Jaarrond leveren wij wortelen in diverse maten van verschillende rassen [doorklikmogelijkheid naar overzicht van rassen]: variërend van 100-300 gram tot 400-600 gram, in kwaliteitsklasse 1 en 2. Vraag naar ons volledige aanbod; wij zijn u graag van dienst.

Uien
Ons aanbod van uien is zeer divers, wij kunnen verschillende rassen [doorklikmogelijkheid naar overzicht van rassen] jaarrond in alle maten leveren, in kwaliteitsklasse 1 en 2. Laat ons weten welke maat u wenst en wij zorgen ervoor.

Pootardappelen
David Knibbe levert jaarrond diverse rassen [doorklikmogelijkheid naar rassen] pootaardappelen aan afnemers in Europa, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Doordat wij met diverse kwekers samenwerken, kunnen wij een breed assortiment leveren in diverse kwaliteitsklassen. Ook de verpakkingswijze kunnen wij op maat aanbieden, van kisten tot big bags.

Consumptieaardappelen
Een groot deel van de consumptieaardappelen van David Knibbe wordt jaarrond geleverd aan afnemers in Oost-Europa. Inspelend op de hoge eisen die onze afnemers stellen aan dit product, bieden wij van de diverse rassen [doorklikmogelijkheid naar rassen] alleen klasse 1 consumptieaardappelen aan.